На Хмельниччині поки батьки розважалися, їхніх дітей рятували правоохоронці

На Хмельниччині поки батьки розважалися, їхніх дітей рятували правоохоронці

23.10.13 13:52 0 1041
У Хмельницькому горе-батьки пізнього вечора зачинили малолітніх дітей у квартирі, а самі пішли розважатися.

Близько 23.00 до Південно-Західного відділу міліції зателефонувала жителька однієї із багатоповерхівок міста із повідомленням про те, що, повертаючись пізно ввечері додому, вона побачила у вікні першого поверху маленьку дівчинку, яка плакала і просила про допомогу.

На місце події одразу виїхали правоохоронці разом із рятувальниками. Через незачинену кватирку вдалося проникнути всередину квартири, де перебувала 4-річна дівчинка разом зі своєю 1-річною сестричкою. Батьків вдома не було. Працівники міліції викликали швидку, яка доправила сестричок у дитячу лікарню для проходження повного медичного огляду.

Як з’ясувалося згодом, горе-батьки того вечора трохи випивали, але спожитого їм виявилось замало, тож вони вирушили у місто, а дітей зачинили в квартирі. За невиконання батьками своїх обов'язків щодо виховання дітей їх притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також було встановлено, що матір дівчаток загалом має четверо дітей, але двоє старших проживають разом із її родичами, а жінка тільки час від часу навідує їх.

Дівчатка зараз перебувають під наглядом лікарів, а службою у справах дітей Хмельницької міської ради проводиться цілий комплекс перевірок для встановлення можливості повернення дітей у біологічну сім’ю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ