В Закарпатській області на Інтернет-сторінці міліції громадяни знайдуть чимало цікавої та корисної інформації

В Закарпатській області на Інтернет-сторінці міліції громадяни знайдуть чимало цікавої та корисної інформації

23.10.13 14:10 0 963
Міністерство внутрішніх справ України створило власну сторінку в мережі Інтернет за адресою: mvs.gov.ua. На ній користувачі знайдуть інформацію про роботу закарпатської міліції та правоохоронців інших регіонів нашої держави. А головне – громадяни знайдуть тут практичні поради, як не стати жертвою зловмисників, отримають правові консультації, дізнаються, в якій службі міліції надають ті чи інші послуги чи дозвільні документи і який порядок їх одержання.

неможливо уявити собі життя без персонального комп’ютера та Інтернету. Швидкий та зручний спосіб отримання інформації дуже швидко увійшов у наше життя. Адже для того, щоб відшукати необхідну інформацію, товар чи підприємство, треба тільки натиснути декілька клавіш на комп′ютері - і маєш те, що шукав...

Широке розповсюдження інформаційних технологій змусило й державні органи створити свої представництва у всесвітній павутині, як засіб інформування населення про свою діяльність. Поява веб-порталів органів державної влади, так би мовити, наблизила їх до громадян, які особисто можуть ознайомитися з діяльністю органів влади, дізнатися найсвіжіші новини, отримати допомогу, а також звернутися до влади без необхідності особистої присутності в тій чи іншій установі.

Не залишилося осторонь цієї тенденції й Міністерство внутрішніх справ України, створивши власну сторінку в мережі Інтернет за адресою: mvs.gov.ua. Після нещодавньої модернізації на одному веб-порталі об’єднано сторінки всіх територіальних підрозділів МВС.

Зайшовши на веб-портал, ви зможете ознайомитися з новинами та подіями органів внутрішніх справ, довідатися про структуру МВС, отримати інформацію про перелік та порядок надання послуг та багато чого іншого.

На особливу увагу заслуговує нещодавно створений розділ порталу «Розшукові обліки МВС». Цей веб-ресурс призначений для надання допомоги в розшуку безвісти зниклих людей, тих, які втратили пам'ять, у розшуку правопорушників, які переховуються від органів влади, пошуку викрадених культурних цінностей, крадених мобільних телефонів, транспортних засобів, зброї тощо. Тут ви легко та зручно зможете отримати інформацію, наприклад, щодо приналежності мобільного телефону, який вас зацікавив, до викрадених, аби не витрачати даремно свої кошти на купівлю краденої речі, яку потім все рівно від вас буде вилучено.

Окремої уваги заслуговує рубрика: «Допомога громадянам», де фахівці надають конкретні поради людям, як не стати жертвою злочину, як правильно повести себе в тій чи інші ситуації.

На веб-порталі МВС України знайдуть для себе чимало цікавого та корисного різні як соціальні, так і вікові категорії громадян.

Юрій Гоздок,

Управління інформаційних технологій УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Львівської ...
Наступна новина: Прикарпатці отримали понад ...

КОМЕНТАРІ