Запрошення на підписання Договору між USAID та Банком

Запрошення на підписання Договору між USAID та Банком "Львів"

23.10.13 14:07 0 900
24 жовтня 2013 року о 16 год. у приміщенні Палацу Потоцьких (вул. М.Коперника, 15), відбудеться урочисте підписання Договору Гарантії між Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та ПАТ АКБ «Львів».
У церемонії підписання Договору приймуть участь Заступник Адмінстратора USAID, керівник Бюро у справах країн Європи і Євразії та представники місії USAID в Україні, Білорусії та Молдові, керівництво ПАТ АКБ «Львів», керівники місцевих органів самоврядування, високопосадові особи державної влади та фінансових інституцій. Підписантами Договору виступають Пейдж Александер, Заступник Адмінстратора USAID, керівник Бюро у справах країн Європи і Євразії, та Ігор Гавриляк, Голова Правління ПАТ АКБ «Львів».

Підписання Договору Гарантії з Банком «Львів» є відновленням роботи USAID у напрямку надання технічної підтримки фінансовим установам України. Ця угода дозволить Банку «Львів» розширити сегмент клієнтів, що зможуть отримати кошти для впровадження енергоощадних заходів, та ще міцніше закріпити свої позиції у сфері кредитування енергоефективності.


За додатковими питаннями звертайтесь до начальника відділу маркетингу Христини Стефанчук
Моб. 067 672 08 43
stefanchuk@banklviv.com
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Цимбалюк: ...
Наступна новина: В Закарпатській області про ...

КОМЕНТАРІ