У Києві рейдери з лопатами і «болгарками» атакують націоналістів, які протидіють незаконній забудові!

У Києві рейдери з лопатами і «болгарками» атакують націоналістів, які протидіють незаконній забудові!

23.10.13 16:08 0 987
23 жовтня 2013 року члени Київської міської організації ВО «Свобода» стали на захист мешканців будинку по вул. Коперника, 7. Близько 11:00 люди звернулися по допомогу до Юрія Левченка, який є кандидатом у народні депутати України у 223-му виборчому окрузі (Шевченківський район Києва), на території якого розташований будинок. Менш ніж через пів години до будинку прибули близько двох десятків націоналістів.

Біля будинку по вул. Коперника, 7, який є архітектурною пам’яткою, компанія «Київміськбуд» зводить висотний житловий будинок (начальником управління будівництва є Р.Виговський; виконроб – О.Тимошенко. Проєктна організація – ТОВ Архітектурна майстерня «АМА». Технічний нагляд здійснює Н.Вільховська). Вранці найняті забудовником бандити увірвалися на прибудинкову територію будинку по вул. Коперника, 7. Частково зіпсовано майно, яке перебувало на подвір’ї, та дахи підвальних приміщень. Під прикриттям бандитів забудовники намагалися встановити паркан на захопленому подвір’ї, таким чином привласнивши собі чималий шматок чужої землі.

Коли на місце прибули націоналісти, там уже перебували працівники Державної служби охорони та міліції, однак вони жодним чином не намагалися завадити незаконним діям, а навпаки, перешкоджали захисникам столиці. Коли активісти спробували завадити встановленню паркану, так звані «тітушки» почали відбиватися лопатами та включеними «болгарками».

На разі на місці присутні близько двадцяти націоналістів та з пів сотні «будівельників»-бандитів. Свободівці не дають звести незаконний паркан. За подальшими подіями стежте на сайті ВО «Свобода» або у текстовій трансляції на twitter.com/svobodakyiv.

Також звертаємося до всіх небайдужих із закликом – станьмо на захист Києва і допоможемо активістам на місці подій!

Адреса: Коперника,7, метро «Лук’янівська», біля кінотеатру «Київська Русь».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ