Чернівці: У санаторному дитячому садку на Південно-Кільцевій відкрито додаткову молодшу групу

Чернівці: У санаторному дитячому садку на Південно-Кільцевій відкрито додаткову молодшу групу

24.10.13 08:33 0 985
У санаторному дошкільному навчальному закладі №34, що на вулиці Південно-Кільцевій, відкрито додаткову молодшу групу на 20 дітей. Перевірити якість ремонтних робіт та поспілкуватися із батьками до садочку приїхав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

«У червні цього року ми вже відкривали тут одну додаткову групу, і ось знайшли можливість забезпечити цей дошкільний заклад ще однією групою, – зазначив керманич міста. – За два з половиною роки ми відкрили у дитячих садках міста 14 додаткових груп. На черзі – ще одна група у садку на вулиці Узбецькій. А до кінця 2014-го плануємо відкрити, як мінімум, 6-8 груп. До слова, наш досвід ремонту занедбаних приміщень дитсадків, і відкриття у них додаткових груп, залучення до цього спонсорських коштів, запровадження електронної черги вже вивчають в багатьох містах України. А це означає, що у своїй турботі про підростаюче покоління ми на вірному шляху».

Облаштування цієї затишної групи у ДНЗ №34 обійшлося у 325 тисяч гривень. Тут замінено електрику, сантехніку, систему опалення, закуплено нові шафи, зручні ліжечка та навчальне приладдя.

У ДНЗ №34 записують хворобливих діток віком до 3-х років, які тут не тільки готуються до школи, а й проходять фізіотерапевтичні процедури для зміцнення організму. Завдяки додатковій групі, діти мікрорайону повністю забезпечені місцями у цій дошкільній установі.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Британії похрестили ...
Наступна новина: Кредитні борги стали ...

КОМЕНТАРІ