Волинська область: у навчальних закладах триває Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності (фото, відео)

Волинська область: у навчальних закладах триває Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності (фото, відео)

24.10.13 09:10 0 1015
У період з 21-25 жовтня у навчальних закладах Волинської області проходить Тиждень знань безпеки життєдіяльності. Рятувальники спільно з освітянами проводять відриті уроки в дошкільних, загальноосвітніх та інших навчальних закладах області. До цих заходів активно долучаються і юні рятувальники, які допомагають дорослим навчати своїх однолітків правил безпеки.

23 жовтня рятувальники завітали до учнів Луцького навчально-виховного комплексу №10. Представники служби порятунку «101» провели відкритий урок, нагадали та роз’яснили учням основні правила особистої безпеки, наголошуючи на їх суворому дотриманні у повсякденному житті.

Найбільше вражень школярі отримали від демонстрації пожежно-рятувального обладнання. Працівники 1 державної пожежно-рятувальної частини розповіли дітям, що займаються вони не тільки гасінням пожеж, а й ліквідацією аварій різного роду. Під час ДТП, коли потерпілого необхідно витягти з авто, працівники ДСНС використовують гідравлічні ножиці.

Кожен охочий на шкільному подвір’ї мав змогу відчути себе справжнім рятувальником, коли брав до рук спеціальне обладнання та інструменти, які використовують у роботі бійці Служби порятунку.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Житомирі відзначили День ...

КОМЕНТАРІ