В Закарпатській області влада і бізнес Тячівщини об’єднуються для вирішення соціально-економічних проблем

В Закарпатській області влада і бізнес Тячівщини об’єднуються для вирішення соціально-економічних проблем

24.10.13 09:55 0 935
На розв’язати всі назрілі проблеми життєдіяльності Тячівського району, який є дотаційним, бюджетним коштом практично неможливо. Тож підприємці, які працюють на Тячівщині й отримують прибуток, також повинні пам’ятати про свою соціальну відповідальність перед громадою. А якщо об’єднати зусилля влади і бізнесу можна багато досягти у плані покращення благоустрою населених пунктів.

Саме таку практику спільної роботи започатковано у районі. Насамперед було вивчено ситуацію, де які проблеми є, і як їх можна вирішити. Відтак проводились зустрічі з підприємцями щодо сприяння й участі. Їх результат – реальна робота з покращення інфраструктури населених пунктах району. Для прикладу, у селі Нересниця - це і ремонти доріг, і допомога школі та садочку тощо. Позитивний досвід вже переймають інші населені пункти, зокрема село Вільхівці.

- У тих населених пунктах, де є порозуміння між місцевою владою і бізнесом багато чого робиться для громади. І таку практику співпраці буде продовжено й надалі, – наголошує голова Тячівської районної державної адміністрації Іван Бринзяник .

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ