В Закарпатській області іршавські правоохоронці в селі Вільхівка за "гарячими слідами" затримали крадія

В Закарпатській області іршавські правоохоронці в селі Вільхівка за "гарячими слідами" затримали крадія

24.10.13 09:28 0 1104
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції зателефонував днями 52-річний приватний підприємець із села Вільхівка, який повідомив про крадіжку зі свого гаража бензокосарки та електродрелі вартістю близько 3000 грн.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з заступником начальника Іршавського райвідділу міліції підполковником Мироном Лещишином, фахівці Мукачівського кінологічного центру зі службовою собакою «Фріцом» та місцевий дільничний старший лейтенант Іван Буковецький.

Підприємець відразу не помітив, що з його гаражного приміщення, яке він не закривав на замок, зникла бензинова косарка марки «Гузкварна» та електродрель. Він виявив крадіжку тільки тоді, коли захотів косити траву.

Правоохоронці Юрій Саварин та Іван Буковецький відразу опитали сусідів та розпочали пошуки крадія. Міліціонери отримали інформацію про можливу причетність до крадіжки 18-річного мешканця села, який ніде не працює, частенько ходить у нетверезому стані по селу.

У ході перевірки міліціонери встановили, що напередодні підозрюваний, не маючи грошей, вирішив уночі піти до свого односельчанина, щоб якось поповнити свій бюджет. Підприємець гаражне приміщення на замок не закривав, чим і скористався крадій, викравши бензокосарку та електродрель. У подальшому зловмисник продав недалекому сусідові потерпілого викрадену косарку за 100 гривень, а дрель - за 30 грн. Дивує, що сам покупець нічого не запідозрив і не повідомив у міліцію, що йому запропонували крадене, так як такі речі дешевими не бувають...

Речові докази вилучено. Наразі старший слідчий Іршавського райвідділу міліції майор Тетяна Данканич-Палюх відкрила за даним фактом кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Крадію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Крім цього, зловмисника буде перевірено на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відключення ...
Наступна новина: В Івано-Франківську завдяки ...

КОМЕНТАРІ