В Закарпатській області розповіли як служиться молодим правоохоронцям?

В Закарпатській області розповіли як служиться молодим правоохоронцям?

24.10.13 08:04 0 943
Днями Ужгородський райвідділ міліції гостинно відчинив двері молодим фахівцям міліції Перечинського, Ужгородського районів та міста Ужгорода – випускникам вищих навчальних закладів системи МВС України 2013 року.

Метою зустрічі було з′ясування рівня адаптації до умов служби молодих працівників у новому для них професійному середовищі.

Нараду розпочала заступник начальника управління кадрового забезпечення УМВС підполковник міліції Ганна Гецко, яка закликала присутніх до розвитку та постійного підвищення рівня професійних та особистих якостей, необхідних для виконання завдань, покладених на правоохоронців. Водночас, наголосила Ганна Геннадіївна, молоді фахівці не мають залишатися сам-на-сам зі своїми проблемами.

Також під час наради молоді фахівці пройшли тестову перевірку на психологічну адаптацію до особливостей умов роботи в органах внутрішніх справ.

Наставникам молоді було наголошено на особисту відповідальність за стан роботи з підшефними та звернено увагу, що упродовж шести місяців вони зобов’язані у процесі вирішення службових завдань слідкувати за тим, щоб підшефні постійно опановували теоретичні знання та набували практичних навичок, самостійно вивчали нормативні акти, знали свої права та обов’язки, навчилися впевнено володіти табельною вогнепальною зброєю, знали порядок її застосування, грамотно використовували довірену техніку та спецзасоби, особисто здійснювали контроль при виконанні підшефними складних завдань.

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: у ...
Наступна новина: В Самборі відбудуться ...

КОМЕНТАРІ