Івано-Франківщина: у дошкільному навчальному закладі №19 «Троянда» пройшов День безпеки життєдіяльності

Івано-Франківщина: у дошкільному навчальному закладі №19 «Троянда» пройшов День безпеки життєдіяльності

24.10.13 08:03 0 999
Не секрет, що у нашому житті саме на малюків чатує безліч небезпек: електрика, газ та навіть звичайні сірники в невмілих дитячих руках можуть за одну мить перетворитися з хороших друзів на запеклих ворогів. Щоб не трапилось біди, дорослі зобов’язані донести до дітей у доступній для них формі елементарні знання з правил безпеки життєдіяльності, адже здоров’я дітей – найважливіше. Саме з цією метою працівники Управління ДСНС в області цього тижня навчали правил безпечної поведінки дошкільнят.

Зокрема, 23 жовтня фахівці служби з надзвичайних ситуацій провели День безпеки в дошкільному навчальному закладі №19 «Троянда», що в Івано-Франківську, котрий є базовим з безпеки життєдіяльності у місті. Розпочався захід тематичними заняттями – «Вогонь добрий, вогонь злий» і «Безпека на вулиці». Під час занять дошкільнята гасили пожежу, рятували від вогню іграшкових звірят, долали перешкоди і демонстрували, як правильно поводитися на вулиці, дотримуючись правил дорожнього руху. Рятувальники були приємно вражені, що діти правильно відповідали на запитання, які стосуються безпечної поведінки у побуті та добре знають номери екстрених служб допомоги.

Під час зустрічі з вихованцями дошкільного закладу начальник відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС в області Христина Перцович розповіла дітям про випадки пожеж і їх трагічні наслідки та застерегла малюків бути обережними з вогнем і не наражатися на небезпеку.

У свою чергу, в ході проведення заходу завідувач дошкільного навчального закладу №19 «Троянда» Надія Вірстюк підкреслила, що педагогічний колектив робить все можливе для того, щоб вихованці закладу, пізнаючи навколишній світ, уміли правильно та безпечно поводити себе у ньому.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Загребське "Динамо" ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ