На Хмельниччині 20-річний кам'янчанин скоїв крадіжку під час богослужіння

На Хмельниччині 20-річний кам'янчанин скоїв крадіжку під час богослужіння

24.10.13 09:14 0 904
Днями працівники карного розшуку Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції затримали юнака, який викрав 650 гривень з костелу. Саме в такий спосіб хлопець вирішив «заробити» грошенят.

Під час вечірньої служби молодий чоловік потайки проник на другий поверх храму, де натрапив на сумку однієї з прихожанок. Добряче понишпоривши в ній, знайшов більше півтисячі гривень. Молодик забрав гроші та, не чекаючи закінчення богослужіння, швидко покинув храм. Того ж вечора він «спустив» ці гроші на посиденьки з друзями.

— Юнак ще з весни перебуває в полі зору правоохоронців. За аналогічною схемою він вчинив декілька крадіжок із дитсадків міста та за вироком суду отримав умовний термін, — розповідає оперуповноважений карного розшуку Віталій Соловей. — Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. По завершенню слідства матеріали будуть направлені до суду. Ймовірно, цього разу хлопець таки опиниться за ґратами і матиме час проаналізувати свої вчинки та зробити правильні висновки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ