На Хмельниччині рятувальники нагадали школярам правила безпеки

На Хмельниччині рятувальники нагадали школярам правила безпеки

24.10.13 09:47 0 926
Попередити пожежу легше, ніж знешкодити полум’я – така прописна істина відома кожному. Про правила поводження в разі виникнення надзвичайних ситуацій, минулого тижня нагадали школярам Чорноострівського навчально-виховного комплексу Хмельницького району рятувальники.

Подібна роз’яснювально-профілактична робота проводиться надзвичайниками постійно. Адже всіма можливими способами вони намагаються убезпечити населення від стихійного лиха. Тому обізнаність людей у галузі протипожежної безпеки завжди стоїть на першому місці. Ось і цьогоріч, в рамках проведення тижня безпеки життєдіяльності під назвою: «З вогнем не жартуй», в навчальних закладах Прибужжя працівники ДСНС провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди із школярами. Рятувальники роз’яснювали учням правила пожежної безпеки та роздавали тематичні листівки. Також школярі дізналися про призначення, правила користування вогнегасником та під пильним наглядом професіоналів отримали нагоду самостійно попрактикуватись у його експлуатації.

Цікавою для учнів виявилась і демонстрація справжнього пожежного автомобіля, наданого місцевою пожежною частиною. Діти приміряли спорядження рятувальників, ознайомитись з особливостями професії. Крім того, вогнеборці відповіли на всі запитання, які цікавили дітей.

Головна мета такого показового навчання – проінформувати дітей про можливу небезпеку та навчити, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Хмельницький районний сектор

ГУ ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Луческу: Суддя зламав гру і ...

КОМЕНТАРІ