Львівщина: керівники районів області повинні ще раз пересвідчитися у безперебійній роботі усіх котелень, – Б. Матолич

Львівщина: керівники районів області повинні ще раз пересвідчитися у безперебійній роботі усіх котелень, – Б. Матолич

24.10.13 11:14 0 994
23 жовтня під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації, голови обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богдана Матолича відбулося чергове засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС.

Основні питання, які були розглянуті під час засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС – стан підготовки господарства Львівської області до функціонування в осінньо-зимовому періоді 2013/14 року та готовність до ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду.

Зокрема, директор департаменту ЖКГ облдержадміністрації Ігор Базарник підтвердив інформацію про те, що станом на 15 жовтня усі об’єкти комунального господарства області готові до опалювального сезону.

Натомість перший заступник голови ОДА Богдан Матолич доручив керівникам районів області організувати виконання у повному обсязі вимог Організаційних заходів щодо забезпечення своєчасної підготовки підприємств житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу області, затверджених Розпорядженням голови ОДА.

«Ми повинні працювати на випередження, – наголосив Б. Матолич, – тим паче, що шня погода дозволяє усім відповідальним службам ще раз пересвідчитися у справності котлів в котельнях, аби коли похолодає, не виникало якихось неполадок в системі опалення і від цього не страждали наші мешканці».

Також Богдан Матолич доручив керівництву Держгімпромнагляду у Львівській області широко інформувати населення області у ЗМІ про основні причини та заходи щодо запобігання нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням чадним газом.

Під час розгляду питання щодо готовності дорожніх служб до дій в умовах осінньо-зимового періоду 2013/14 року при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій на автодорогах області, перший заступник голови Львівської ОДА особливу увагу звернув на своєчасній розчистці автодоріг від снігу, ефективного застосування сипучих матеріалів, безперервного і безперешкодного пропуску техніки по автодорогах та забезпечення постійного автодорожнього сполучення населеними пунктами області.

Він також повідомив, що голова Львівської ОДА Віктор Шемчук 21 жовтня підписав Розпорядження «Про підвищення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації зимового періоду 2013/2014 року», згідно з яким у Львівській області створено обласний Штаб керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

«Основне завдання, яке стоїть перед нами – чітко налагодити систему повідомлень з усіх регіонів області. Включаючи з 1 листопада цього року, двічі на добу повинна надходити в штаб інформація про ситуацію на дорогах з усіх районів», – підсумував Б. Матолич.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 2014 році Німечинна ...

КОМЕНТАРІ