У львівському Навчально-реабілітаційному центрі «Мрія» відкрили новий спортивний майданчик з тренажерним обладнанням

У львівському Навчально-реабілітаційному центрі «Мрія» відкрили новий спортивний майданчик з тренажерним обладнанням

24.10.13 10:51 0 1111
23 жовтня, заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь у відкритті спортивного майданчика з тренажерним обладнанням на території комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр інтенсивної педагогічної корекції «Мрія». Цей майданчик було встановлено в рамках виконання обласної цільової програми «Спортивний майданчик» у 2013 році.

Вадим Гураль від імені голови Львівської ОДА привітав педагогів та вихованців навчально-реабілітаційного центру: «Такі спортивні майданчики будуються у нашій державі завдяки реалізації нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», метою яких є залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом. Це дає нам можливість не лише говорити, але й реально займатись фізичним вихованням та пропагувати здоровий спосіб життя».

«Бажаю, щоб ви на цих тренажерах із задоволенням займались й проводили свій вільний час, а також більше розвивались фізично», – сказав Вадим Гураль, звертаючись до дітей.

Також начальник управління молоді та спорту ОДА Юрій Майборода побажав вихованцям закладу нових життєвих перемог: «Будьте завжди переможцями та займайтесь спортом, адже саме спорт вчить перемагати».

Відкриття завершилось перерізанням символічної стрічки, після чого Вадим Гураль подарував для потреб школи комплект футбольних м’ячів. Зазначимо, що з нагоди завершення будівництва майданчика, заступник очільника Львівщини також ознайомився з роботою Центру інтенсивної педагогічної корекції «Мрія», відвідав навчальні приміщення та переглянув разом із вихованцями закладу відео-презентацію про їх спортивні успіхи та досягнення.

Нагадаємо, відповідно до обласної цільової програми «Спортивний майданчик» на 2011-2016 роки у поточному році заплановано облаштувати 30 нових сучасних спортивних майданчиків із тренажерним обладнанням у всіх районах області. На виконання цього завдання управлінню молоді та спорту ОДА виділено 1 000 000 грн.

Спільно з профільною комісією Львівської обласної ради визначено, що пріоритетним чинником при виборі місць для встановлення таких майданчиків є спорудження їх у сільській місцевості, а також поряд з дитячими будинками сімейного типу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: на Горохівщині ...
Наступна новина: 26-27жовтня відбудеться Х ...

КОМЕНТАРІ