Рівненські УБОЗівці затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на сім'ю підприємця

Рівненські УБОЗівці затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на сім'ю підприємця

24.10.13 10:17 0 1004
У вересні група озброєних молодиків напала на подружжя бізнесменів із Костополя. Бандити нещадно їх били та погрожували вогнепальною зброєю, аби дізнатись, де підприємці зберігають свої матеріальні цінності.

Чоловік та жінка, злякавшись втратити найдорожче – своє життя, погодились віддати все. Зловмисники запроторили подружжя в багажних їх же автомобіля та поїхали на ньому до будинку потерпілих, де забрали всі їх заощадження – гроші в сумі близько 40 тисяч доларів США та золоті вироби. На цьому негідники не зупинились. Зв’язали подружжя, завантажили їх у багажник знову та вивезли в ліс, де й залишили.

— Працівники Рівненського УБОЗу під час проведення слідчо-оперативних дій встановили, що до злочину причетна група з ознаками організованості, у складі якої — раніше судимі особи, майстри спорту з греко-римської боротьби, — зазначив заступник начальника УБОЗ УМВС України в Рівненській області Юрій Мельник. — У м. Біла Церква правоохоронці затримали двох учасників злочинного угруповання. Наразі вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського МВ УМВС. Під час проведення санкціонованих обшуків в одного з фігурантів за місцем його фактичного проживання міліціонери вилучили ювелірні вироби та деякі речі, які мають відношення до даного розбійного нападу та належать потерпілим. Працівники Рівненського УБОЗу й надалі проводять слідчо-оперативні дії зі встановлення та затримання інших членів злочинного угруповання.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ