У Дніпропетровську за допомогою громадян міліція затримала двох крадіїв-іноземців

У Дніпропетровську за допомогою громадян міліція затримала двох крадіїв-іноземців

24.10.13 08:10 0 741
Небайдужі жителі Дніпропетровська, які стали випадковими свідками крадіжки сумочки з салону автомобіля, на власній машині переслідували крадіїв, поки їм на допомогу не поспіли працівники міліції.

Незнайомця помітили саме тоді, коли він відчинив двері автомобіля та взяв жіночу сумку, необачно залишену власницею у салоні автомобіля. Чоловік швидко попрямував вулицею та сів до автомобіля, який чекав на нього. Небайдужі свідки цього злочину негайно викликали міліцію, а щоб зловмисники не зникли з поля зору, почали переслідувати їх на власному автомобілі. Гонитва вулицями міста тривали доти, доки не з’явилася нагода підрізати зловмисників та заблокувати їх. В цей момент поспіли правоохоронці.

Міліція спрацювала оперативно: вже за кілька хвилин крадії були затримані. Викрадену сумочку з грошима та цінними речами вилучили й повернули щасливій власниці. Підозрюваними у крадіжці виявилися громадяни однієї з країн колишнього СРСР 46 та 59 років, які проживають на території м. Дніпропетровська. Чоловіки ніде не працюють. Нині правоохоронці перевіряють їх причетність до інших крадіжок з автомобілів, скоєних на території міста та області.

Жінка подякувала молодим людям, які стали свідками злочину, за небайдужість та активні дії, завдяки яким правоохоронцям вдалося затримати зловмисників «на гарячому».

За цим фактом слідчий відділ Кіровського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Працівники міліції звертаються до власників автомобілів з проханням слідкувати за особистими речами та не залишати їх в салоні машини на видному місці без нагляду.

ВЗГ ГУМВС України

у Дніпропетровській області

Більше про це та інше дивіться о 23.25 у відомчій телепрограмі МВС «Crime news» на «5 каналі»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура вимагає ...
Наступна новина: "Монако" планує підписати ...

КОМЕНТАРІ