Кілограм наркотиків вилучили вінницькі міліціонери у пасажирів таксі

Кілограм наркотиків вилучили вінницькі міліціонери у пасажирів таксі

24.10.13 08:45 0 713
Наркотичне зілля правоохоронці виявили під час огляду автомобіля в м. Хмільник. Дев’ять поліетиленових пакетів з речовиною рослинного походження схожою на коноплю знаходились у салоні таксі на задньому сидінні.

Як розповів начальник Хмільницького райвідділу міліції Володимир Канюка, співробітники відділу Державтоінспекції під час несення служби зупинили автомобіль ЗАЗ, яким керував місцевий житель. Крім водія, в салоні авто знаходились ще двоє молодиків.

Працівники міліції встановили, що виявлена наркотична речовина належала саме пасажирам автомобіля. За словами чоловіків, нарковмісне зілля вони везли для власних потреб. Скориставшись послугами таксі, молодики дістались до одного з сіл Хмільницького району, де на занедбаному полі назбирали наркосировину.

Обидва зловмисники перебувають на обліку лікаря-нарколога, як споживачі наркотичних речовин.

Після огляду авто, згортки вилучили та направили на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Срна: Я не думаю, що ...
Наступна новина: Микола Пазізін став ...

КОМЕНТАРІ