Затримати телефонного шахрая севастопольським міліціонерам допомогла подружня пара

Затримати телефонного шахрая севастопольським міліціонерам допомогла подружня пара

24.10.13 08:45 0 791
Жителі Севастополя звернулася в міліцію із заявою про те, що вночі їм зателефонував невідомий з повідомленням про те, що їх син побив молодика і йому загрожує до 12 років тюрми. Питання можна вирішити, якщо батьки заплатять 20 тисяч гривень.

Подружжя запідозрило недобре. Переконавшись, що з сином все гаразд, батьки повідомили про подію в міліцію.

Працівники міліції затримали зловмисника, коли він приїхав за зазначеною сумою. Ним виявився раніше судимим за скоєння тяжких злочинів житель Запорізької області, який перебував у Севастополі на заробітках.

З його слів з ним зв'язався приятель, який відбуває термін покарання в колонії і попросив забрати для нього гроші. Про те, що робити з цими грошима, він повинен був сказати йому пізніше. Наразі рішенням Ленінського районного суду зловмисника взято під варту.

- Не можна було залишити все на самоплив, ми з дружиною просто зобов'язані були допомогти міліції, - розповідає чоловік, якого намагався обдурити шахрай. - Зловмисник повинен бути покараний, саме тому ми вирішили допомогти співробітникам міліції.

Як розповів заступник начальника УМВС – начальник кримінальної міліції В'ячеслав Аброськін, з початку року в Севастополі зареєстровано 480 фактів шахрайств під приводом звільнення від кримінальної відповідальності. 88 чоловік віддали свої заощадження зловмисникам. І хоча працівниками міліції проводиться активна роз'яснювальна робота в ЗМІ, севастопольці продовжують потрапляти на хитрощі шахраїв.

- Ми вдячні громадянам, які допомогли нам затримати зловмисників. Саме завдяки їх активній громадянській позиції ми можемо протистояти такого виду шахрайствам, - додав В'ячеслав Аброськін.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

у м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Срна: Я не думаю, що ...
Наступна новина: Микола Пазізін став ...

КОМЕНТАРІ