В Луцьку депутатська комісія вирішила рекомендувати сесії прийняти у міську комунальну власність сонячний годинник

В Луцьку депутатська комісія вирішила рекомендувати сесії прийняти у міську комунальну власність сонячний годинник

24.10.13 08:35 0 984
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації. Депутати Олександр Пилипович, Артур Василевський, Ірина Комлик, Олександр Плісецький розглянули питання про дозвіл на проведення ремонту даху нежитлового приміщення, що на проспекті Соборності, 11 а, з подальшим зарахуванням вартості виконаних робіт в рахунок орендної плати.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко ознайомила з механізмом виконання робіт, що передбачає залучення коштів орендарів в рахунок орендної плати відповідно до витрат на ремонт. Члени комісії підтримали проект рішення з цього питання з окремими поправками.

Про надання згоди на прийняття в міську комунальну власність скульптурної композиції сонячного годинника доповідав директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький. Він у своєму виступі зазначив, що споруда потребує постійного догляду та прибирання, тому повинна бути у комунальній власності. Для її передачі підготовлені усі необхідні документи, тому депутати вирішили рекомендувати до прийняття на сесії міської ради цей проект рішення.

також відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань генерального панування, будівництва, архітектури та благоустрою, яка підтримала проект рішення з питання про визначення меж скверу на вулиці Даргомижського.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ