Власники автівок поповнили місцеві скарбниці на 14,5 мільйона гривень від транспортного збору, – Луцька ОДПІ

Власники автівок поповнили місцеві скарбниці на 14,5 мільйона гривень від транспортного збору, – Луцька ОДПІ

24.10.13 08:15 0 880
У січні – вересні 2013 року власники вперше зареєстрованих транспортних засобів збагатили місцеві бюджети міста Луцька та району на 14,5 мільйона гривень, що на 6,4 мільйона більше, ніж торік. Левова частка цієї суми – 13,9 мільйона гривень надійшла від платників податків міста.

Про це повідомили у відділі адміністрування майнових податків управління доходів і зборів з фізичних осіб Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області.

Нагадаємо, що збір за першу реєстрацію транспортного засобу відносно новий вид платежу, який започатковує своє існування з моменту запровадження в дію Податкового Кодексу України, тобто з 01 січня 2011 року.

Юридичні та фізичні особи, які здійснюють першу реєстрацію в Україні транспортних засобів, що визначені як об’єкти оподаткування, є платниками збору за першу реєстрацію транспортного засобу.

Сума збору обчислюється щодо кожного транспортного засобу як добуток відповідної бази оподаткування, ставки збору та відповідного коефіцієнта, зазначеного у пункті 234.4 статті 234 Податкового кодексу України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ