Кожен п'ятий корпоративний клієнт ПриватБанку проводить платежі вночі і у вихідні

Кожен п'ятий корпоративний клієнт ПриватБанку проводить платежі вночі і у вихідні

24.10.13 10:27 0 1001
Кожен п'ятий корпоративний клієнт ПриватБанку регулярно проводить платежі в нічний час і вихідні. Як повідомили в банку , з початку травня , коли ПриватБанк оголосив про революцію в системі обслуговування - переході на цілодобове обслуговування бізнесу , можливостями проведення платежів в нічний час і вихідні скористалися понад 60 тисяч (понад 20 %) корпоративних клієнтів банку .
  
Найактивніше можливістю платити вночі і у вихідні користуються компанії будівельної та транспортної галузей , а також бюджетні підприємства і організації . При цьому найпопулярнішим видом позаурочних платежів у клієнтів банку є нарахування заробітної плати на картки співробітників . Це дозволяє співробітникам як бюджетних , так і комерційних підприємств отримувати зарплату вчасно , навіть якщо день її виплати припадає на вихідний або свято.

ПриватБанк оголосив про перехід на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24/7/365 в травні. Цілодобове обслуговування доступне всім корпоративним клієнтам та підприємцям і в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет - банкінгу та мобільні додатки . Крім самого популярного в країні Інтернет банкаПріват24 , ​​отримати доступ до рахунків можна через комплекси "Клієнт -Банк" з офлайн- доступом і мобільний додаток Пріват24 Business.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Заборгованості із виплати ...

КОМЕНТАРІ