Українське елітне житло в рази «елітніше», ніж у сусідів

Українське елітне житло в рази «елітніше», ніж у сусідів

24.10.13 11:56 0 1093
За ціною «найкрутішої» квартири в Україні можна придбати 15 найдорожчих апартаментів в Румунії, Польщі чи Білорусії. Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, порівнявши вартість виставлених на продаж елітних квартир в різних країнах.
Виявилось, що Україна за «елітністю» суттєво перевищує сусідні держави, поступившись в цінах лише Росії. Так, одні з «найдешевших» елітні апартаменти в Болгарії. Найдорожча квартира в цій країні виставлена на продаж за $700 000. За ці гроші покупець зможе отримати пентхаус в центрі Софії площею 400 м. кв. В новому домі є тераса з садом та два місця для авто в підземному паркінгу.
Дорожче обійдеться пропозиція з Польщі. У Варшаві за $1 000 000 на продаж виставлена дворівнева квартира площею 280 м. кв. В пропозиції зазначається, що оздоблювальні роботи виконані з дорогих матеріалів (мармур, дуб, тощо), встановлені меблі та техніка.
В столиці Білорусії найдорожча квартира коштує $1 130 000. Покупцю пропонуються дворівневі апартаменти площею 284 м. кв. В квартирі зроблений ремонт, встановлені меблі та техніка. Також в ціну включені два місця в підземному паркінгу.
В столиці Румунії дворівневий пентхаус продають за $1 400 000. Площа апартаментів складає 800 м. кв. В квартирі є власна тренажерна зала, сауна, сад з декоративними рослинами, а також величезний акваріум. З підземного гаражу, де для власника заброньовані чотири місця для автомобілів, в квартиру можна потрапити на окремому ліфті.
В столиці Казахстану найдорожчі апартаменти продаються за $2 100 000. Така вартість дворівневого пентхаус площею 370 м. кв. В квартирі зроблений ремонт з дорогих матеріалів, встановлені меблі та техніка.
У Москві найдорожча квартира оцінена в $30 000 000. За ці гроші покупець отримає дворівневий пентхаус в районі «Золотої милі». Площа апартаментів складає 430 м. кв. Місце для машини входить у вартість.
А ось найдорожча квартира в Україні має вартість $15 000 000. Вона знаходиться в Києві, за адресою Паторжинського, 14. Апартаменти займають три останніх поверхи будівлі та мають площу 1 500 м. кв. В квартирі є своя SPA-зона, дві тераси, встановлена дорога техніка та меблі. При цьому по всій країні є ще сотні пропозицій житла, вартість яких понад $1 000 000.
За даними сайтів: avito.ru, slando.kz, mercador.ro, slando.by, slando.ua, tablica.pl та prodavalnik.com. Усі ціни приведені в доларах США за офіційним курсом НБУ.

Прес-служба Slando
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ