У Львівській ОДА обговорено питання розроблення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2014 рік

У Львівській ОДА обговорено питання розроблення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2014 рік

24.10.13 13:22 0 1013
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Матолич 23 жовтня провів робочу нараду з питань розроблення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік з макроекономічним прогнозом на 2015-2016 роки та проекту Стратегії розвитку Львівської області на 2014-2020 роки (з прогнозом до 2025 року).

У нараді взяли участь керівники профільних департаментів та управлінь облдержадміністрації, представники Львівської обласної ради, Львівського об’єднання організацій роботодавців, громадських організацій, науковці Інституту регіональних досліджень Національної академії наук України, Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, консультанти проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» та ін.

У вступному слові Богдан Матолич наголосив на активізації роботи департаментів та управлінь щодо розроблення Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік з макроекономічним прогнозом на 2015-2016 роки відповідно до структури та форм.

Водночас директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості ОДА Денис Шмигаль назвав ключові пріоритети розвитку Львівщини на 2014 рік, детально охарактеризував структуру проекту Програми, представив проект основних макропоказників економічного та соціального розвитку Львівської області на 2014-2016 роки.

Завідувач відділу прогнозування і моделювання розвитку регіону Інституту регіональних досліджень Національної академії наук України В.В. Борщевський представив SWOT-аналіз соціально-економічного розвитку Львівщини. Зокрема, детально зупинився на основних внутрішніх недоліках та перевагах регіонального розвитку, потенційних можливостях та загрозах соціально-економічного розвитку Львівщини.

За підсумками обговорення прийнято рішення щодо виконання завдань, що регламентуються розпорядженням голови облдержадміністрації від 11 вересня 2013року №604/0/5-13, ув’язати бюджетні програми з Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік з макроекономічним прогнозом на 2015-2016 роки, розгляд зазначених питань винести на апаратну нараду голови облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європейський Парламент ...
Наступна новина: У Львові ...

КОМЕНТАРІ