У Львові "Свобода" вимагає заборонити торгівлю сигаретами та алкоголем у тимчасових спорудах, які реалізують книжкову продукцію та періодику

У Львові "Свобода" вимагає заборонити торгівлю сигаретами та алкоголем у тимчасових спорудах, які реалізують книжкову продукцію та періодику

24.10.13 13:22 0 962
Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді направила звернення до начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області Віталія Пекарчука з вимогою анулювати чинні ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами та алкогольними і слабоалкогольними напоями, видані суб'єктам підприємницької діяльности, які реалізують книжкову продукцію та періодику. Про це 24 жовтня 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради свободівець Богдан Салій.

За словами депутата, у Львові поширюється практика роздрібної торгівлі тютюновими виробами, алкогольними та слабоалкогольними напоями з боку суб'єктів підприємницької діяльности, які реалізують книжкову продукцію та періодичні видання, зокрема й для дитячої авдиторії.

"Варто зазначити, що дії підприємців призводять до систематичних порушень вимог ст. 15-3 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", зокрема в частині заборони продажу відповідної продукції неповнолітнім та малолітнім особам", – зазначив Богдан Салій.

Тому депутатський корпус просить начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області Віталія Пекарчука анулювати чинні ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами та алкогольними і слабоалкогольними напоями, видані суб'єктам підприємницької діяльности, які реалізовують книжкову продукцію та періодику та не видавати їх у майбутньому.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ