Іван Гринда: "Неправомірне паркування автобусів на пл. Різні є головною причиною виникнення заторів у напрямку Шевченківського району Львова"

Іван Гринда: "Неправомірне паркування автобусів на пл. Різні є головною причиною виникнення заторів у напрямку Шевченківського району Львова"

24.10.13 13:39 0 1039
24 жовтня 2013 року під час сесії Львівської міської ради голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку свободівець Іван Гринда звернувся з депутатським запитом до Львівського міського голови та начальнику Відділу державної автомобільної інспекції Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області щодо неправомірного паркування на території пл. Різні великогабаритних автобусів ЛК АТП № 1.

За словами депутата, до нього систематично звертаються мешканці житлових будинків, прилеглих до пл. Різні, зі скаргами про неправомірне паркування на цій території великогабаритних автобусів ЛК АТП № 1.

"Городяни скаржаться, що на значній території пл. Різні водії великогабаритних автобусів по суті самовільно облаштували місце для паркування, грубо порушуючи при цьому вимоги Правил паркування транспортних засобів та Правил дорожнього руху України. Ба більше, на цій ділянці вулиці є пішохідний перехід, як наслідок – блокування великогабаритним автобусами огляду ділянки цього переходу для пішоходів та водіїв транспортних засобів щоденно створює загрозу для життя та здоров'я мешканців міста, зокрема дітей. Стоянка транспортних засобів, що створює перешкоди дорожньому руху або загрози безпеці руху, має усі ознаки адміністративного правопорушення, склад якого вміщено у зміст ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Несвоєчасне вжиття заходів для припинення цього правопорушення може спричинити виникнення у подальшому дорожньо-транспортних пригод і створює перманентну загрозу життю та здоров'ю учасників дорожнього руху. Враховуючи зазначене, вимагаю вжити невідкладних заходів для припинення фактів систематичних порушень правил паркування, а також причин та умов їх виникнення. Окрім цього, вимагаю притягнути до передбаченої чинним законодавством відповідальності осіб, які вчинили зазначені правопорушення", – зазначив Іван Гринда.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львові розпочався ...

КОМЕНТАРІ