В Закарпатській області у Свалявський райвідділ міліції завітали учні школи

В Закарпатській області у Свалявський райвідділ міліції завітали учні школи

24.10.13 13:08 0 1043
Нещодавно до свалявських правоохоронців завітали в гості учні 11-го класу Свалявської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 разом із класним керівником Іриною Улман.

« Як відомо, нині в кожній школі, на території всієї України проходить «Тиждень права». У рамках цього заходу ми вирішили завітати в гості до наших правоохоронців, адже хто краще знає правову діяльність, ніж працівник міліції», - каже Ірина Василівна.

В райвідділі учні ознайомились з документацією, яка міститься в черговій частині. Черговий сержант міліції Іван Машіко розповів учням про нормативно–правову базу, яка регламентує роботу чергової частини, порядок прийому заяв та повідомлень, роз’яснив те, що іноді люди звертаються з питаннями, які не входять до компетенції працівників міліції, а найчастіше із земельними питаннями, розгляд яких здійснюють суди.

Також учні завітали до канцелярії райвідділу, де мали змогу ще більш детально ознайомитись з нормативно–правовою базою всього райвідділу, журналами, різними папками…

Особливу увагу дітей привернув стенд, на якому розміщені фотографії очільників Свалявської міліції. Адже саме з них і розпочалось функціонування райвідділу. Завідуюча канцелярією Віра Михайлівна розповіла про роки роботи кожного начальника райвідділу. Учні задавали безліч запитань, на які отримували змістовні відповіді.

Гості подякували правоохоронцям за такий прийом в райвідділі, адже багато чого дізнались цікавого про роботу міліції.

«Тісна співпраця міліції з державними закладами освіти, установами, організаціями – запорука успіху, яка базується на недопущенні скоєння дітьми різного роду правопорушень» , - стверджує начальник Свалявського РВ УМВС Людвіг Файт.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові ...
Наступна новина: У неділю у Львові запалять ...

КОМЕНТАРІ