Гвалтівників 19-річної ужгородки взято під варту

Гвалтівників 19-річної ужгородки взято під варту

24.10.13 13:46 0 978
Працівники Ужгородського міськвідділу міліції затримали гвалтівників 19-річної ужгородки, яким за скоєне діяння світить позбавлення волі.

Днями, близько 15.00 години ужгородські міліціонери отримали повідомлення від небайдужої особи про те, що група невідомих хлопців силоміць потягнули в лісовий массив «Старий сад» міста Ужгорода дівчину. На місце події відразу було направлено працівників Ужгородського міськвідділу міліції.

Перевіряючи дану територію, оперативники помітили чотирьох хлопців, які знущалися над заплаканою дівчиною. Побачивши міліціонерів, зловмисники почали тікати, та вже за кілька хвилин були затримані. Ними виявилися четверо приятелів – двом з них по 14 років, іншим 19 та 21 рік.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що днем раніше один з цих молодиків, а саме 14-річний гвалтівник, разом з своїм родичем вже познущалися над нею неподалік стадіону «Спартак», коли вона поверталася додому з навчання. Застосувавши фізичну силу, затягнули її через територію стадіону в ліс, де вперше вступили знею в статеві зносини неприроднім способом. Тож виходить, що нелюдів було п’ять...

Про згвалтування дівчина вирішила нікому не розповідати. Пояснюючи це тим, що була сильно перелякана та психологічно подавлена. Окрім того, цей же 14-річний гвалтівник, силоміць відібрав від потерпілої мобільний телефон «Nokia», який в подальшому правоохоронці вилучили, як речовий доказ.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме за частиною 2 статті 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, групою осіб), санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років, та за частиною 1 статті 186 (грабіж).

На підставі зібраної доказової бази ужгородськими міліціонерами, прокуратурою міста Ужгорода правопорушникам оголосили про підозру у скоєнні даних злочинів.

За клопотанням досудових органів ухвалою Ужгородського міськрайонного суду відносно чотирьох гвалтівників обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно п’ятого правопорушника.

Досудове розслідування по даному факту триває.

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ