"Ми вивчаємо статті Кримінального кодексу України, намагаємося вирішити нестандартні ситуації, вчимося жити і чинити за законом" - семикласники з Миколаєва

24.10.13 15:42 0 976
«Лист міліціонеру» написали учні сьомого класу однієї з середньоосвітніх шкіл м. Миколаєва. Однокласники написали про те, що на базі їх класу організований клуб «Закон і ми», на засіданнях якого вони вчаться розуміти закони держави. Текст листа наводимо нижче:

«Ми зараз у такому підлітковому віці, коли розуміємо, що іноді наші витівки і «жарти», безвідповідальність і несерйозність можуть призвести до негативних наслідків.

Ось чому ми вирішили організувати на базі нашого класу клуб «Закон і ми». Цей клуб працює вже третій рік. За ці роки ми проводили конкурси, вікторини, відкриті засідання клубу «На терезах Феміди», «Кримінал». Всі ці заходи допомагають нам вивчати і розуміти закони нашої держави.

Частим гостем і активним учасником нашого клубу є Маркова Яна Володимирівна. Разом з нею ми вивчаємо статті Кримінального кодексу України, намагаємося вирішити нестандартні ситуації, вчимося жити і чинити за законом.

чимало зроблено Вами, працівниками правоохоронних органів. Але, на жаль, наші підлітки продовжують чинити протиправні дії. Тому ми дуже хочемо Вас бачити в нашій школі частіше. Ми – за співпрацю! Є пропозиція: організувати на базі нашого класу загін юних друзів міліції».

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для співробітників ...

КОМЕНТАРІ