У Львові відбудеться виставка робіт дітей, які люблять своє місто

У Львові відбудеться виставка робіт дітей, які люблять своє місто

24.10.13 13:50 0 971
У п’ятницю, 25 жовтня, о 17.00 год в приміщенні початкової школи «Політехнік-Еколенд» відбудеться виставка робіт фінального етапу відкритого дитячого конкурсу «Я люблю своє місто».

В рамках конкурсу діти створювали малюнки в довільній техніці на тему рідного міста, зображаючи місто своїх мрій, реальності та дитячої уяви. В ньому брали участь роботи дітей різних вікових груп, головною умовою було лише бажання творити.

Під час виставки буде представлено роботи, що створювалися на різних етапах конкурсу і відзначено авторів кращих робіт. Роботи-переможці були обрані журі конкурсу, до якого входить відомий львівський художник Петро Сипняк.

— Зазвичай діти відображають те, що бачать довкола, але роблять це в такий незвичний спосіб, який дорослим відтворити нереально. — Петро Сипняк

— Діти щирі і невимушені. Вони думають позитивно і не сприймають компромісів. Тому їх творчість – це одночасно і оцінка того, що насправді відбувається і те, яким вони хотіли б бачити наше місто. Місто, в якому вони живуть і яке люблять. — Галина Брегін, директор початкової школи «Політехнік-Еколенд»

Нагадаємо, конкурс був організований початковою школою «Політехнік-Еколенд» Шевченківської районною адміністрацією Львівської міської ради.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Уряд Азарова планує ...
Наступна новина: СБУ проводить роботу щодо ...

КОМЕНТАРІ