Рівненщина: день кар'єри

Рівненщина: день кар'єри "Тримай курс на професійний успіх"

24.10.13 13:00 0 1040
У рамках щорічного молодіжного Форуму «Україна. Молодь. Майбутнє» Кузнецовський міський центр зайнятості провів День кар’єри “Тримай курс на професійний успіх” для учнів 9-11 класів загальноосвітньої школи № 5. До участі у заході запросили провідного спеціаліста Департаменту безпеки ПАТ “Приватбанк” по Північно-західному регіональному управлінню Юрія Чижа.

Ця зустріч зацікавила молодь, оскільки процес професійного самовизначення досить складний, важливо врахувати різні фактори, визначити свої здібності до тієї чи іншої професії. Юрій Чиж розповів дітям про професії банківської сфери, про те, які проблеми виникають у працевлаштуванні та шляхи їх подолання. Він також ознайомив старшокласників з вакансіями установи та можливостями працевлаштування, що допомогло учням оцінити ринок праці і отримати максимум інформації про перспективи кар’єрного розвитку в найкращих роботодавців.

“Потрібно правильно зорієнтуватися у величезному розмаїтті професій на ринку праці та отримати максимум інформації, яка стане в пригоді при виборі свого професійного майбутнього”, - наголосила начальник відділу активної підтримки безробітних Руслана Ярощук під час заходу.

Під час Дня кар’єри 80 учнів, їхні вчителі і психолог активно обговорювали теми заходу, ділилися своїми думками щодо вибору професійного шляху та побудови кар’єри. Школярі розповіли, які професії мріють здобути, запитували, як обрати правильний шлях до професійного навчання, де можна успішно побудувати свою професійну кар’єру.

Цього ж дня для учнів загальноосвітньої школи № 5 було проведено виїзну акцію “Випускник”, під час якої можна було ознайомитися з послугами центру зайнятості, отримати інформацію про можливості професійного навчання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та переглянути відеофільм із презентацією цього навчального закладу.

На завершення акції всі учасники заходу отримали буклети Державної служби зайнятості, оцінили власні перспективи працевлаштування в сучасних умовах, визначили свої уподобання та досягнення на шляху до обраної професії.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ