Юрій Михальчишин: «Аби приховати свою неспроможність виконувати елементарні адміністративні функції, влада зводить наклепи на опозиціонерів»

Юрій Михальчишин: «Аби приховати свою неспроможність виконувати елементарні адміністративні функції, влада зводить наклепи на опозиціонерів»

24.10.13 20:55 0 1095
Народний депутат України від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин скервав звернення до Прем'єр-міністра України М.Азарова з вимогою спростувати недостовірну та наклепницьку інформацію щодо буцімто участи свободівця у так званому «проникненні» до адміністративної будівлі Державної скарбничої служби України по вул. Бастіонній, 6 у місті Києві.

За інформацією народного депутата, нещодавно М.Азаров скерував листа Голові Верховної Ради України В.Рибаку, де зокрема стверджує, що 19 вересня 2013 року приблизно о 14:40 Юрій Михальчишин разом із групою народних депутатів здійснив «проникнення» до адміністративної будівлі Держскарбниці по вул. Бастіонній, 6 у м. Києві.

«Далі перераховано низку суб’єктивних та фактологічно некоректних тверджень з приводу моїх дій та подано їх безпідставну оцінку з подальшим зверненням до керівництва парламенту роз’яснити мені (!) необхідність неухильно дотримуватися законодавства України.

Зважаючи на цю ситуацію, інформую Азарова, що 19 вересня 2013 року о 14:00, після завершення ранкового пленарного засідання Верховної Ради України, я разом із народним депутатом України свободівцем Андрієм Іллєнком відбув до міста Хорол Полтавської области для виконання депутатських повноважень на підставі Закону «Про статус народного депутата України» – повідомив Юрій Михальчишин (відеорепортаж видання LB.UA з міста Хорол: http://www.youtube.com/watch?v=wP_pDt89TM8).

Свободівець висловив переконання, що відповідний лист Азарова до Рибака – свідчення панічного страху та некомпетентности найвищих ешелонів влади. «Такими листами Азаров намагається обмежити діяльність депутатів від опозиції на захист нації та чинити на них тиск, використовуючи як підставу для цього різні протестні акції.

Події у Держскарбниці України 19 вересня 2013 року стали наслідком злочинної бездіяльности цієї структури, через що місцеві б’юджети відчувають постійний брак коштів. Безпосередньо відповідальна за це влада, яка перед очима суспільства намагається перекласти провину за соціяльно-економічну кризу в державі на депутатів від опозиції. Зараз найвищі посадові особи держави намагаються змалювати для суспільства образ опозиції як цілком деструктивний. Проте насправді шкодять державі саме посадові особи уряду Азарова, які не спроможні забезпечити виконання елементарних адміністративних функцій, та ще й зводять наклепи на опозиціонерів. Без сумніву, ці дії – вияв паніки й страху у найвищих ешелонах чинної української влади. Власне, прикладом цього гіпертрофованого страху якраз є ситуація з цим листом. Як кажуть у народі, «у страху – великі очі». Вочевидь, саме через це моє прізвище потрапило до списку депутатів, які протестували проти свавілля Державної скарбниці», – підкреслив свободівець.

Юрій Михальчишин вимагає від прем’єра М.Азарова спростувати неправдиве й наклепницьке повідомлення та відкликати листа з відповідною інформацією, що надійшов до Верховної Ради України.




Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран зупинив збагачення ...
Наступна новина: Пікетування суду щодо ...

КОМЕНТАРІ