ДПІ у м. Чернівцях: В пріоритеті - якісний сервіс

ДПІ у м. Чернівцях: В пріоритеті - якісний сервіс

24.10.13 21:07 0 1123
Закінчився звітний період по єдиному внеску за вересень і міндоходівці задоволені результатами, адже до ДПІ у м. Чернівцях подали звітність по ЄСВ 4,5 тисячі платників.

Більшість платників єдиного соціального внеску добре оцінили роботу чернівецьких податківців. Цьому сприяла злагоджена робота нових адміністраторів ЄСВ. Зокрема, Центр обслуговування платників (ЦОП) - постійно діючий орган при міській податковій, в дні прийому звітів по ЄСВ працював буквально «до останнього клієнта».

Починаючи з 22 жовтня 2013 року режим роботи чернівецького ЦОПу змінено. Відтепер прийом відвідувачів (зал №1, зал №2 та зал №3) здійснюється щоденно у робочі дні з 09:00 до 18:00, у суботу - з 09:00 до 16:00. У понеділок та четвер Центр обслуговування приймає відвідувачів до 20-ої години.

У разі значної кількості платників податків (наприклад: у періоди подання звітності) час роботи Центру буде подовжено. Платники в Центрі обслуговуються без перерви на обід. На обслуговування кожного відвідувача передбачено в середньому 10 хвилин.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях сподівається, що новий графік роботи буде комфортним для платників і дозволить покращити ефективність обслуговування.



Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Тернопільщина: Нюанси ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Рано чи ...

КОМЕНТАРІ