Олег Тягнибок: «Рано чи пізно представників владного режиму буде покарано за всі зловживання та беззаконня»

Олег Тягнибок: «Рано чи пізно представників владного режиму буде покарано за всі зловживання та беззаконня»

24.10.13 21:13 0 1120
Вчора під стінами Київради злочинна влада задемонструвала, як вона буде діяти на виборах 2015 року і як буде працювати Центральна виборча комісія, як працюватимуть адміністративні будівлі і, в першу чергу, Міністерство внутрішніх справ і Генеральна прокуратура. А те, що відбулося сьогодні в парламенті з голосуванням за поправки до проєкту закону №2054а «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо обліку та реєстрації платників податків», – це демонстрація того, як безпосередньо у Верховній Раді будуть підтасовувати законодавство з метою перемоги провладного кандидата Януковича. Про це 24 жовтня 2013 року під час виступу в парламенті заявив лідер фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Очільник націоналістів поінформував, що під час наради в Голови ВРУ було обговорено питання щодо порушення процедури голосування за зазначений законопроєкт.

«Я звернувся до Партії регіонів і комуністів: у вас є більшість, ви могли зігнати людей, як завжди це робите у четвер, та ухвалити необхідний законопроєкт. Однак ви демонстративно показали, що йдете по трупах, – порушуючи процедуру, ви робите все, що заманеться. Те, що відбулося в парламенті, – це демонстрація нехтування Конституції і законів України. Ви боїтеся конкретности? Боїтеся кандидата в президенти Кличка? Це демонстрація вашої слабкости! Ви навіть не можете вийти на двобій очі в очі. Маючи владу, силу і можливості, ви демонструєте адмінресурс. Ви навіть боїтеся зробити вигляд чесних виборів. Чи ви хочете нас спровокувати, щоби напередодні підписання Угоди з ЕС ми блокували парламент, аби звинувачувати опозицію в провалі евроінтеграції? Це таку громадську думку формує влада? Не вийде – за всі зловживання, не зважаючи на те, чи це депутат сільської чи міської ради, чи депутат парламенту, владі рано чи пізно доведеться відповідати. Це не погрози, а крик відчаю українського народу, який вас на вила підніме за ваші злочини», – заявив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДПІ у м. Чернівцях: В ...
Наступна новина: Андрій Бондаренко: «Влада ...

КОМЕНТАРІ