Андрій Бондаренко: «Влада «освоюватиме» б’юджетні кошти на реконструкцію місцевого спортивного об’єкта в Запоріжжі за рахунок невиплати населенню знецінених заощаджень»

Андрій Бондаренко: «Влада «освоюватиме» б’юджетні кошти на реконструкцію місцевого спортивного об’єкта в Запоріжжі за рахунок невиплати населенню знецінених заощаджень»

24.10.13 21:20 0 1041
«Розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про перерозподіл деяких видатків та передачу б’юджетних призначень, передбачених на 2013 рік, Міністерству фінансів», ухваленим на засіданні Кабінету Міністрів України 23 жовтня, урядовці на чолі з Азаровим дали дозвіл зменшити на 10 мільйонів гривень видатки Державного б’юджету України, призначені для повернення громадянам їхніх знецінених заощаджень та виплати инших боргових зобов’язань держави. Замість того ці кошти уряд має намір спрямувати на реконструкцію палацу спорту «Юність» у Запоріжжі. Фактично чиновники готуються розтягти по своїх бездонних кишенях черговий ласий шматок державного фінансового пирога». Так прокоментував наданий Кабміном Азарова дозвіл зменшити б’юджетні видатки, призначені для повернення знецінених заощаджень громадян, міністр Уряду національної альтернативи ВО «Свобода» Андрій Бондаренко.

«На думку високопосадовців, держава не мусить повертати громадянам знецінені заощадження, платити за державними боргами чи реалізовувати інвестиційні проєкти, які би пожвавили українську економіку», – зазначив Андрій Бондаренко. – «Натомість Кабмін пропонує «освоїти» 10 мільйонів гривень на спортивному об’єкті місцевого значення – палаці спорту «Юність» у Запоріжжі. Тобто кошти, передбачені в дерб’юджеті для погашення боргів за знеціненими заощадженнями мешканців усієї України, спрямовують на об’єкт, розташований у конкретно взятій області. Невже в инших областях України немає спортивних об’єктів, які потребують ремонту чи реконструкції?».

Як зазначив свободівець, постає запитання – чи не ті самі фірми будуть за 10 млн грн реконструювати палац спорту в Запоріжжі., які раніше «освоювали» б’юджетні мільярди на будівництві об’єктів інфраструктури під Євро-2012? У цьому зв’язку показовою є доля спортивних об’єктів, зведених під Чемпіонат Європи-2012 з футболу, які не використовуються та поступово занепадають, а за невиплачені кредити ще й потрібно платити штрафні санкції.

Прес-служба Уряду національної альтернативи ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Рано чи ...
Наступна новина: Федерацію плавання України ...

КОМЕНТАРІ