Віктор Рахміль: Передача функції адміністрування єдиного соціального внеску до Міндоходів пройшла досить успішно

Віктор Рахміль: Передача функції адміністрування єдиного соціального внеску до Міндоходів пройшла досить успішно

24.10.13 21:01 0 925
Під час сьогоднішньої прес-конференції начальник Головного управління Міндоходів в області Віктор Рахміль розповів про вжиті заходи щодо організації процесу подання звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до територіальних органів доходів і зборів. Як відомо, з жовтня п.р. Міністерство доходів і зборів України розпочало процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
«В цілому перша подача звітності по ЄСВ до Міндоходів пройшла ефективно, - зазначив посадовець. - Приведено у відповідність до чинного законодавства нормативні документи, завершено усі технічні роботи, а платникам податків створені максимально комфортні умови для подачі звітності. Крім того, Міндоходів працює над удосконаленням адміністрування єдиного соціального внеску, зокрема, над розширенням видів електронного звітування. Для електронного звітування платникам потрібно лише отримати у нас безкоштовний електронний ключ та завантажити відповідне програмне забезпечення».
Загалом, у жовтні п.р. прикарпатські платники подали до органів Міндоходів майже 16 тис. звітів про нараховані суми єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та перерахували до бюджету 208,9 млн.грн.


Прес-служба ГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пікетування суду щодо ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ