Тернопільщина: Стабільність надходжень єдиного внеску – запорука соціальних виплат

Тернопільщина: Стабільність надходжень єдиного внеску – запорука соціальних виплат

24.10.13 21:51 0 915
За три тижні жовтня суб’єкти господарювання подали майже 13 тис. звітів про нараховані суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і відповідно сплатили на рахунки Міндоходів Тернопільщини майже 130 мільйонів гривень єдиного внеску. Про це повідомив начальник Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук.
Після передачі функції адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від органів Пенсійного фонду до сфери компетенції органів доходів і зборів, створюються всі умови для удосконалення існуючих процедур адміністрування, в тому числі для розширення можливостей електронного звітування.
Зокрема, Міністерством доходів і зборів України розроблено електронні формати (архів форматів) документів звітності з єдиного внеску та довідник відповідності кодів органів Міндоходів і кодів органів Пенсійного фонду для використання розробниками програмного забезпечення.
Для зручності платників всі кошти, які помилково перераховані на старі рахунки, протягом доби автоматично потраплятимуть на рахунки Міндоходів.
При виникненні будь-яких питань щодо нарахування, сплати чи подання звітності з єдиного внеску платникам слід звертатися до Центрів обслуговування платників органів доходів і зборів за місцем взяття їх на облік як платників єдиного внеску або зателефонувати до кол-центру Міндоходів за тел. 0800-501-00-7.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Тернопільщина: Помилково ...

КОМЕНТАРІ