Тернопільщина: Порушники законодавства у сфері обігу алкоголем й тютюном сплатили 1,5 млн. грн. штрафних санкцій

Тернопільщина: Порушники законодавства у сфері обігу алкоголем й тютюном сплатили 1,5 млн. грн. штрафних санкцій

24.10.13 22:44 0 880
За 9 місяців цього року в області виявлено 121 правопорушення вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. За словами заступника начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександра Конончука, серед порушень встановлено 31 факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімально оптово-відпускні і роздрібні ціни на такі напої, та 21 факт торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами без наявності ліцензії. Також зафіксовано 16 фактів торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених їх виробниками або імпортерами. Виявлено 8 фактів торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами особам, які не досягли 18 років.
Загальна сума застосованих фінансових санкцій до суб’єктів господарювання за недотримання вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів складає 1,5 млн. гривень.
Протягом січня-вересня цього року анульовано 210 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 165 – тютюновими виробами. Призупинено термін дії 110 ліцензій на право здійснення торгівлі алкоголем у роздріб та 72 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех: ...

КОМЕНТАРІ