На Львівщині відбудеться засідання виконкому Європейського союзу велосипедного туризму

На Львівщині відбудеться засідання виконкому Європейського союзу велосипедного туризму

25.10.13 09:45 0 882
25 - 26 жовтня 2013 року у місті Жовкві Львівської області відбудеться засідання виконкому Європейського союзу велосипедного туризму (UECT).
Участь у цьому представницькому форумі візьме делегація UECT на чолі з П’єром Розе (Pierre Reuze, Франція) - президентом UECT та Жан-Полем Ламоньє (Jean-Paul Lamonnier, Франція) - Віце-президентом і засновник UECT.
Основним питанням для обговорення буде хід підготовки до проведення у 2015 році на Жовківщині Євровелотижня (EWCT-2015). У 2012 році Федерація спортивного туризму України отримала право на проведення 11-го Євровелотижня в Україні.
Засідання відбудеться за участю представників Львівської облдержадміністрації, керівників Жовківського району та міст Жовкви та Львова; директорів Жовківського історико-архітектурного заповідника та Яворівського національного природного парку, кемпінгу «Клен» та інших зацікавлених фахівців.
Євровелотиждень-2015 планується провести 12-19 липня 2015 року у м. Жовква Львівської області.
25 жовтня з делегацією виконкому Європейського союзу велосипедного туризму зустрінеться голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині втричі ...

КОМЕНТАРІ