В гостях у Буковинської автоінспекції побувала популярна телепрограма "Жди меня"

В гостях у Буковинської автоінспекції побувала популярна телепрограма "Жди меня"

25.10.13 09:27 0 831
Предметом уваги столичних телевізійників стало Управління ДАІ УМВС України в Чернівецькій області через те, що розшукуваний чернівчанин впродовж багатьох років очолював міське відділення автоінспекції.

Протягом двох днів У Чернівцях працювала творча група телеканалу «Інтер», яка приїхала до Буковинської столиці для підготовки чергової зворушливої зустрічі людей в рамках унікального інтернаціонального телепроекту.

Цього разу одним з героїв телепередачі стане чернівчанин, колишній працівник ДАІ, якого через чотири десятиліття вирішив знайти його товариш, уродженець Курської області Російської федерації. Але за законами жанру журналісти зберігають творчу таємницю, допоки програма не вийшла в ефір, який відбудеться в середині листопада цього року.

Творці програми «Жди меня» зустрілися не лише з колишнім начальником Чернівецької ДАІ, а й з багатьма автоінспекторами різних поколінь, які несуть службу на автошляхах області.

Вони розповіли про ветерана, якого хоче побачити його товариш ще з часів армійської служби в Радянському Союзі та тепло відгукнулись про гуманну місію телепрограми.

Зйомки телесюжетів відбулись у найгарніших куточках історичного центру міста: на вулиці Ольги Кобилянської, біля Ратуші, на Театральній площі та безпосередньо за місцями дислокації нарядів дорожньо-патрульної служби.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ