На Волині цьогоріч 21 дитину-сироту забезпечено житлом, ще 12-тьом – відремонтовано

На Волині цьогоріч 21 дитину-сироту забезпечено житлом, ще 12-тьом – відремонтовано

25.10.13 08:38 0 876
На Волині цьогоріч 21 дитину-сироту забезпечено житлом, ще 12-тьом – відремонтовано. Кошти на ці цілі виділено в рамках цільової соціальної програми, яка діє вже другий рік поспіль. Результати її виконання обговорювали на розширеному засіданні колегії ОДА, яку провів голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

У рамках програми житлом забезпечуються діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування та особи з їх числа, які досягають повноліття та після виходу з інтернату у доросле життя не мають житла. У 2013 році на її реалізацію в бюджетах усіх рівнів передбачено 3 млн грн, з яких майже половина – з обласного.

Як доповів заступник голови ОДА Олександр Курилюк, на в області 255 дітей-сиріт мають власне житло або його частку, але нажаль не мають його 139. Відтак, голови райдержадміністрації при плануванні бюджету-2014 ще цьогоріч мають закласти фінансові ресурси на соціальне житло.

«Вести чіткий облік дітей, які ще не забезпечені помешканням. Ми не маємо права залишити їх наодинці з проблемами. Крім держави, про них нікому подбати. І наш Президент вимагає від нас чіткої роботи у цьому напрямку та особливої уваги до цих дітей», - зазначив Борис Клімчук.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі необережне ...

КОМЕНТАРІ