У Луцьку буде відкрито Центр реінтеграції бездомних громадян у Луцьку

У Луцьку буде відкрито Центр реінтеграції бездомних громадян у Луцьку

25.10.13 08:55 0 893
Відбулося засідання регіональної ради (у режимі відеоселектору) з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, яку провів голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук. У її роботі також взяв участь Луцький міський голова Микола Романюк.

Про реформування охорони здоров’я в області інформував начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващилін. Він повідомив, що галузь активно реформується згідно з національним планом. Своєрідним проривом є те, що в область поставлено медичного обладнання на 50 мільйонів гривень.

Голова обласної ради Володимир Войтович повідомив, що Кабінет Міністрів України прийняв Постанову про перерозподіл видатків, де більше 3-х мільйонів гривень скеровується у Волинську область. 482 тисячі із них передбачається для створення Центру реінтеграції бездомних громадян у Луцьку.

Борис Клімчук торкнувся і питання ремонту доріг, він повідомив, що знайдено кошти на ремонт дорожнього покриття перехрестя проспектів Соборності і Молоді.

На засіданні регіональної ради також обговорили питання аварійно небезпечних об’єктів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ