Відкрилася головна Міжнародна туристична виставка осені у м. Києві Турсалон «Україна 2013»

Відкрилася головна Міжнародна туристична виставка осені у м. Києві Турсалон «Україна 2013»

25.10.13 08:08 0 1031
23 жовтня у Києві на території Міжнародного виставкового центру відкрився 20 ювілейний Міжнародний туристичний салон «УКРАЇНА 2013». Приєднавшись до сім'ї виставок міжнародного виставкового оператора ITE Group, головна осіння подія туристичного ринку України отримала міжнародну коротку назву – UITM'2013, Ukraine International Travel Market. Організаторами виставки є компанії ITE Group Plc (Великобританія) та «Прем'єр Експо» (Україна).

Це одна з найбільших туристичних виставок в Україні, яка традиційно проходить у жовтні та з року в рік набуває все більшого визнання серед фахівців туристичного бізнесу України, країн СНД, близького та далекого зарубіжжя.

Луцьк не вперше бере участь у цій виставці. Минулого року місто було вже презентовано на виставці, що викликало велике зацікавлення з боку гравців туристичного бізнесу та потенційних туристів новим туристичним центром на внутрішньому ринку.

Туристичний потенціал нашого міста на Міжнародному турсалоні «Україна 2013» представляють Богдан Каліш, начальник відділу промоції міста управління туризму та промоції міста Луцької міської ради та Ольга Лактіонова, директор комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг» Луцької міської ради, а також Володимир Дмитрук – голова Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан». Туристична експозиція Луцька в перший же день викликала неабияке зацікавлення у відвідувачів. Біля стенду Луцька формуються черги охочих якомога більше довідатися про місто, його туристичні принади, атракції, історико-культурну спадщину, мистецько-культурне життя, а також про синьооку Волинь тощо. Туристичні путівники, карти, буклети та інші промоційні матеріали міста та Волинської області миттєво розходяться між учасниками та гостями виставки. Також вже на місці усі охочі зможуть відчути на смак один із волинських регіональних продуктів – питні меди. А взявши участь у вікторині, переможці отримають луцькі сувеніри на згадку.

Щорічно у цій виставці беруть участь туристичні офіси найбільш популярних серед мандрівників держав і більше 600 компаній із 40 країн світу. 2013 рік не став винятком, а навпаки, привабив ще більшу кількість учасників: Аргентина, Австрія, Азербайджан, Бразилія, Болгарія, Великобританія, Угорщина, В'єтнам, Німеччина, Греція, Гонконг, емірат Дубай, Єгипет, Індія, Індонезія, Ізраїль, Італія, Кенія, Китай, Кіпр, Корея, Литва, Маврикій, Мальдіви, Молдова, Непал, Палестина, Перу, Польща, Росія, Сейшели, Словаччина, США, Таїланд, Туніс, Туреччина, ОАЕ, Україна, Фінляндія, Франція, Чилі, Шрі-Ланка, Швейцарія, ПАР. Вперше брати участь у виставці планують авіакомпанії Emirates та flydubai.

Однією з ключових тем виставки у цьому році став гастрономічний туризм. У гастрономічних турах знайомство з музеями та пам'ятками історії й архітектури поєднується з насолодою вишуканої місцевої кухні. Представлені на виставці і традиційні для UITM напрямки – активний «сніговий» зимовий відпочинок, екзотичні подорожі, пляжний відпочинок та етнічний туризм. В останні два-три роки помітно зросла популярність медичного туризму як напряму. Це спонукало організаторів турсалону виділити його в окремий виставковий b2b-проект, який орієнтовано як на професіоналів туріндустрії, так і на фахівців медичної галузі

Етнічний, «зелений» та внутрішній туризм присутній в пропозиціях більшості українських туроператорів. Зазначимо, що у формуванні експозиції в'їзного туризму активно беруть участь регіони України – як муніципалітети, так і комерційні компанії.

Виставка триватиме з 23 по 25 жовтня 2013 року.

Управління розвитку туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ