Володимир-Волинські міліціонери затримали шахрая і злодія в одній особі

Володимир-Волинські міліціонери затримали шахрая і злодія в одній особі

25.10.13 10:48 0 779
«Підприємливий» житель Володимира-Волинського спочатку, обдуривши товариша, заволодів його велосипедом, а потім ще й викрав із його господарства трьох кролів-велетнів.

Наприкінці червня в парку «Слов’янський», що у м. Володимир-Волинський, четверо чоловіків розпивали спиртні напої. Так відзначали своє знайомство. Коли горілка закінчилась, Олександр* запропонував докупити. В одного з них був велосипед, тож ініціатор вирішив поїхати у магазин. Однак тим, хто залишився у парку, довелося довго чекати нового товариша, оскільки повертатися чоловік не збирався.

Кілька днів спритник використовував велосипед для власних потреб, а потім зустрів Сергія – законного власника двоколісного транспорту. Тож у нього не було іншого виходу, як повернути його.

Але на цьому «пригоди» Олександра не завершилися. Завітавши на гостину до Сергія, у дерев’яних клітках він побачив трьох кролів. Згодом викрав їх. Правда, спочатку злодій забрав лише одного, адже його вага – 8 кілограмів, а потім, повернувшись із мішком, забрав ще двох.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальні провадження за вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 КК України (Шахрайство) та ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка). Триває слідство.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області

*Імена героїв змінені.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В управлінні ...

КОМЕНТАРІ