В Закарпатській області берегівська міліція викрила наркопритон в елітному районі міста

В Закарпатській області берегівська міліція викрила наркопритон в елітному районі міста

25.10.13 08:48 0 874
Нещодавно співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Берегівського райвідділу внутрішніх справ, спільно з працівниками секторів карного розшуку та дільничних інспекторів міліції викрили осіб, які влаштували наркопритон в одному з елітних спальних районів міста.

Ввечері до чергової частини Берегівського райвідділу міліції зателефонувала людина із скаргами на сусідів, з квартири яких занадто голосно лунає музика, що заважає відпочивати після робочого дня.

Оперативний черговий скерував слідчо-оперативну групу за вказаною адресою з метою припинити гуляння веселої компанії. Вхідні двері квартири співробітникам міліції відчинив 23-річний Максим. У правоохоронців після спілкування з ним виникли підозри, що той перебуває в стані наркотичного або алкогольного сп’яніння, однак запаху спиртних напоїв від нього не відчувалося.

На прохання правоохоронців надати згоду на огляд помешкання, хлопець відповідав, м’яко кажучи, неадекватно. Як вияснилося в подальшому, квартира належить бабусі дебошира, яка прийшла на прохання працівників міліції та письмово надала згоду на огляд власного помешкання.

У квартирі перебували ще дві молоді особи: ровесник Максима на ім’я Дмитро та неповнолітній Станіслав. У кухні на столі було виявлено й вилучено відро з водою, в якому перебував дволітровий пластиковий флакон з фольгою на горловині, так званий бульбулятор для куріння марихуани. Тут же лежав паперовий згорток із 5 грамами марихуани. Це те, що залишилося від бенкету друзів-наркоманів, які влаштували собі свято в квартирі бабусі...

Усіх учасників гулянки міліціонери доставили до Берегівської районної лікарні для проходження освідчення на предмет наркосп′яніння.

За інформацією начальника Берегівського райвідділу міліції полковника Олександра Яцканича, даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного вживання чи виготовлення наркотичних засобів), що карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: керівник ...

КОМЕНТАРІ