В Закарпатській області якщо ви стали жертвою шахраїв - звертайтесь за допомогою в міліцію

В Закарпатській області якщо ви стали жертвою шахраїв - звертайтесь за допомогою в міліцію

25.10.13 08:25 0 882
Проведення роз’яснювальних бесід - одне із завдань правоохоронців з попередження правопорушень. Дільничні інспектори Ужгородського райвідділу міліції систематично проводять зустрічі з населенням, трудовими колективами, в тому числі з ромськими громадами. Правові лекції, на яких можна дізнатися про злочинні діяння та відповідальність за них, дають практичну користь.

На території України, і на Закарпатті зокрема, триває профілактична операція під умовною назвою «Візит», метою якої є налагодження тісної співпраці між населенням та міліцією.

Дільничні інспектори під час відвідування помешкань громадян залишають свої контактні телефони та розповідають про різні заходи запобігання правопорушенням. Міліціонери застерігають громадян, особливо осіб похилого віку, адже вони дуже довірливі й часто стають жертвами різноманітних пройдисвітів, не вступати у будь–які контакти з незнайомцями, що б ті не пропонували. Тому будьте пильні, коли до вашої оселі просяться невідомі під любими приводами! Поки господарі квапляться допомогти (подати води, шматок хліба, одяг тощо), шахраї крадуть все, що в око впало...

Якщо все ж таки ви стали жертвою шахраїв – не зволікайте, повідомляйте відразу за телефоном чергової частини Ужгородського РВ УМВС: 63-86-81, або безпосередньо свого дільничного інспектора. Чим швидше надійде повідомлення від потерпілого, тим більше шансів затримати зловмисника.

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Для співробітників ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ