На Хмельниччині до Дня міліції правоохоронці отримають власне житло

На Хмельниччині до Дня міліції правоохоронці отримають власне житло

25.10.13 08:24 0 840
У Кам’янці-Подільському представники влади та правоохоронних органів краю перевірили готовність до здачі багатоквартирного будинку для міліціонерів.

У місті відбулася робоча зустріч заступника голови — керівника апарату Хмельницької облдержадміністрації Лілії Бернадської, начальника управління матеріального забезпечення УМВСУ в області Володимира Усика та міського голови Михайла Сімашкевича. Мета для зібрання була більш ніж приємною. Посадовці оглянули будівництво дев'ятиповерхового будинку для працівників правоохоронних органів та визначилися з термінами здачі його в експлуатацію.

— Проблема житла є гострою і актуальною, — зазначила Лілія Бернадська. — Кожній сім’ї потрібне житло, тому держава дбає про це і створює необхідні механізми. Це не останній соціальний проект у нашій області. Механізм працює. Сподіваємось, що найближчим часом квартирна черга значно зменшиться.

До кінця року у новобудові оселяться 48 сімей правоохоронців. Урочисте вручення ключів заплановане на 20 грудня — день професійного свята тих, хто стоїть на варті закону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Григорчук: "Немає приводу ...

КОМЕНТАРІ