В Івано-Франківську депутати нагадують виконавчій владі про невідремонтовані міжбудинкові під’їзди

В Івано-Франківську депутати нагадують виконавчій владі про невідремонтовані міжбудинкові під’їзди

25.10.13 08:25 0 832
Депутат міської ради, член фракції «УДАР-Громадський форум» Ігор Росипайло звернувся із запитом до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з проханням вирішити проблему капітального ремонту міжбудинкових проїздів

Згідно з затвердженим бюджетом міста на 2013 було передбачено більше 4 млн. гривень на капітальний ремонт міжбудинкових проїздів. Було заплановано відремонтувати 25 об’єктів.

«Зрозуміло, що не проста ситуація складається в стосунках міста та казначейства. Але хочу зауважити, що питання капремонту міжбудинкових проїздів, - це проблема, яка виникла не . Ситуація із затягуванням часу в даному питанні тягнеться протягом року (це не тільки відсутність фінансування, але й зволікання із затвердженням титульних списків та відповідно із підписанням угод по виконанню робіт), - йдеться у запиті. – Складається враження, що відповідні служби виконавчого комітету отримали завдання знайти шляхи, щоб капітальний ремонт між будинкових проїздів не відбувся. Хочу зауважити, що деякі двори та відповідно заїзди до них знаходться у жахливому стані (зокрема, плачевна ситуація по вул. Симоненка, 11), може прийти час, що не буде що ремонтувати».

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ