В Івано-Франківській області Михайло Кушнірик зустрівся із жителями смт. Делятин

В Івано-Франківській області Михайло Кушнірик зустрівся із жителями смт. Делятин

25.10.13 09:07 0 1324
Виїзні прийоми громадян та зустрічі керівництва УМВС з жителями населених пунктів увійшли в практику роботи Управління МВС України в Івано-Франківській області.

22 жовтня начальник Управління громадської безпеки УМВС в області полковник міліції Михайло Кушнірик зустрівся з жителями смт. Делятин. Близько двох годин громадяни спілкувались із полковником.

Проблеми та питання громадян були різноманітними: охорона громадського порядку, особливо у вечірній час, встановлення знаків дорожнього руху, діяльність дільничного інспектора міліції тощо. Так, 75-річна жителька села Марія скаржилась на сусідів, які час від часу чинять їй шкоду – то квіти повисмикують, то поштову скриньку пошкодять.

Михайло Петрович уважно вислухав кожного мешканця села, які прийшли до нього на прийом. Надав обґрунтовані відповіді та консультації на питання, що хвилювали громадян і в межах своїх повноважень знаходив шляхи їх вирішення. Міліціонер зазначив, що подібні зустрічі є корисними та потрібними як для міліції так і для громадян, оскільки дозволяють дізнаватися більше про роботу міліції, а також висловити свої думки та зауваження.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жінка і бізнес ...

КОМЕНТАРІ