Жінка і бізнес по-чернігівськи

Жінка і бізнес по-чернігівськи

25.10.13 09:08 0 867
Понад півсотні чернігівок взяли участь у роботі безкоштовного освітнього семінару «Жінка і бізнес», який проводився 21 - 24 жовтня в обласному центрі.

Захід організовано управлінням споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради в партнерстві з міською Лігою ділових і професійних жінок у рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2013-2014 роки.

Учасниць семінару розподілили на дві групи: перша – жінки, які бажають розпочати власну справу та перебувають на обліку в міському центрі зайнятості, а друга – жінки, які вже мають власний бізнес.

У роботі семінару взяли участь представники виконавчих органів міської ради, міського центру зайнятості, об'єднань підприємців, банківських установ та регіонального фонду підтримки підприємництва. Вони ознайомили слухачів з актуальними питаннями розвитку малого та середнього підприємництва, організацією роботи Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова, інформацією про комплекс послуг, які надає служба зайнятості роботодавцю та роботою з фінансовими установами й основними економічними і психологічними аспектами ведення бізнесу. До речі, чверть надходжень до міського бюджету Чернігова – саме від діяльності суб'єктів малого підприємництва.

Позитивним результатом подібних заходів учасники називають не лише отримання корисних для подальшої діяльності знань, але й можливість поспілкуватися та поділитися досвідом.

За інформацією управління споживчого ринку та підприємництва міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі сучасний ...

КОМЕНТАРІ