Держзембанк може видати перший кредит аграріям Житомирщини за зниженими ставками

Держзембанк може видати перший кредит аграріям Житомирщини за зниженими ставками

25.10.13 08:45 0 874
Державний земельний банк розглядає заявки на видачу кредитів на поповнення оборотних коштів від 3 аграрних підприємств на суму близько 2 млн грн. на срок до 3 років кожен. Заявки подали представники малого і середнього бізнесу з Житомирської, Чернігівської і Черкаської областей, що спеціалізуються на рослинництві і тваринництві. Потенційні позичальники працюють на ринку більше 5 років.

«Зараз співробітники банку вивчають документацію кандидатів, погоджують деталі договорів. Двоє з позичальників планують направити ресурси на закупівлю добрив, один — на придбання молодняка», — зазначає глава правління банку Світлана Скосирська.

Таким чином Держзембанк може видати перший кредит аграріям з Житомирської області.

Нагадаємо, що держзембанк - структура, створена з метою залучення фінансових ресурсів в аграрний сектор економіки шляхом налагодження ефективного управління державними землями. Ціль Держзембанку - фінансова підтримка малого та середнього бізнесу в сфері АПК. Держзембанк створено 2 липня 2012 р. постановою Кабінету міністрів України, 100% його статутного капіталу належить державі та не підлягає приватизації. 6 вересня 2013 року фінустанова отримала банківську ліцензію.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ